Etusivu

Virustautien leviämisen torjunta

Sunnuntaista 1.3. alkaen harjoituksissa on otettu käyttöön käytäntö, jossa saliin tultaessa kaikki harrastajat desifioivat kätensä ennen ja jälkeen harjoitusta. Suositus käsien pesusta ennen ja jälkeen harjoituksen pysyy tästä huolimatta voimassa. 

Harjoituksen aikana kosketuksia ei muuten vältellä, mutta kaikkien harrastajien tulee välttää turhaa kasvojen koskettamista. Myös yskiminen tulee tehdä oman kainalon suuntaan ja muutoinkin syljen leviämistä esimerkiksi keskustellessa tulee varoa. 

Karate SM 2020 lähestyy

Karaten nuorten, aikuisten ja joukkueiden suomenmestaruudet ratkotaan jälleen Hämeenlinnassa 25.4.2020 Loimua (ent. Elenia) Areenalla. 

Kilpailujen järjestelyt tulevat jälleen olemaan koko seuran ponnistus. Jos haluat olla mukana tekemässä kotimaamme huippukaratekoille hienoa kisaa, niin voit ilmoittautua mukaan nettilomakkeella tästä

Karaten kertauskurssi nuorille ja aikuisille

Kevät 2020

 

Kertauskurssi aikuisille ja nuorille aikaisemmin karatea harrastaneille.

Karate on kuin polkupyörällä ajo, joskus pidemmän tauon jälkeen voi olla vaikea tai pelottava aloittaa uudestaan mutta nopeasti tuntuu jo siltä kuin ei mitään taukoa olisi milloinkaan ollutkaan. Tällaisia sekä monenmoisia muitakin haasteita taklaamaan käynnistyy nyt karaten kertauskurssi.

 Ryhmän ennakkovaatimuksena on, että kurssilainen on joskus suorittanut minkä tahansa karatevyön.